ijstijdWellicht is het je al opgevallen op de reclameborden langs de ijsbaan tijdens de grote toernooien: kpn.com/ijstijd. Wat houdt kpn.com/ijstijd nu precies in vroeg ik mij af. Ik ging op onderzoek uit.

Wat doet IJSTIJD!?
Onder de naam IJSTIJD! omarmt KPN samen met ERU, SKY RADIO en de KNSB ruim 22 ijsbaantjes in het hele land. De KPN Junior Schaatsclub verzorgt op deze locale dorpsijsbaantjes lessen voor de jeugd. En wie de jeugd heeft, heeft de schaatstoekomst.

Wat is Kpn.com/ijstijd
Kpn.com/ijstijd is het schaatsprogramma van KPN gemaakt voor alle schaatsfans. Kpn.com/ijstijd wordt gepresenteerd door oud-Olympisch kampioen Mark Tuitert. Samen met presentatrice Nadia Palesa geeft hij een kijkje in de schaatswereld. Jörgen Raiman geeft elke week zijn verrassende kijk op het schaatsen. De regisseur is Maarten Lindberg, voormalig chef van Studio Sport. Klinkt goed, maar wat kan ik verwachten van kpn.com/ijstijd? Exclusieve beelden van trainingen, achtergrond interviews en mooie live schaatsbeelden.

Het wekelijkse programma IJstijd is de nieuwste toevoeging aan de verzameling eigen sport- en muziekprogramma’s die KPN zijn klanten gratis aanbiedt onder de vlag ‘KPN Presenteert’

Bekijk elke week de nieuwste aflevering van IJstijd

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.